Administratorul blocului a reglat modulul termic astfel încât facturile să nu vină mai mari, însă cum eu stau la etajul 4/4 nu beneficiez de căldura pe care o au ceilalți. Mi se pare nedrept să plătesc la fel ca toată lumea, ce pot face?
Am o problema mai delicata cu administratorul blocului unde detin un apartament. Anul trecut am avut cateca dispute cu dumnealui din cauza modulului termic instalat deoarece acesta micsora caldura in asa fel incat sa nu vina facturile mai mari pentru fiecare apartament. Tin sa mentionez ca stau la etajul 4/4 si la noi nu ajunge caldura. Pe timp de iarna platesc 200 si un pic de lei, la fel ca toti ceilalti locatari din bloc, dar nu beneficiez de aceiasi caldura, temperatura ajunge undeva la 18-19 grade pe timp de iarna, apa in calorifere este calaie, practic nici dus nu pot sa fac cu apa din calorifere deoarece nu are o temperatura normala. Am incercat sa fac toate formalitatile cu graficul de caldura, am cerut interventie de la radet, dar acestia au zis ca totul depinde de administrator. Mi se pare nedrept ca eu sa platesc la fel ca toti ceilalti din bloc, in conditiile in care nu beneficiez de asa zisa caldura. Incepand din toamna asta, mi-a zis ca situatia va fi la fel ca anul trecut si daca nu-mi convine sa-mi pun centrala. Mi se pare un comportament cam abuziv, tinand cont ca am zis ca sunt de acord sa punem si repartitoare si sa se plateasca in functie de cat avem. Dar dumnealui tot sustine sus si tare ca e din cauza ca nu am un perete catre balcon ( in urma unei expertize neoficiale din partea radet, mi s-a transmis ca nu influenteaza cu nimic, deoarece pe partea mea s-a facut anveloparea blocului corect si mai ales ca acel balcon practic face o trecere tampon catre camere - balconul este de-a lungul apartamentului, iar temperatura de 18-19 grade este masurata in dormitoare, unde nu am pereti exteriori).
Va rog sa ma ajutati deoarece sunt si insarcinata, iar in februarie urmeaza sa nasc si nu vreau sa stam in conditii de stres in apartamentul nostru.
cyan
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele si nu administratorul, cu el trebuie sa discutati.
Comunicati-i in scris presedintelui situatia apartamentului si ii solicitati sa ia masuri pentru remedierea problemei, solicitati-i sa cheme RADET-ul sa depisteze unde este problema.
Revin cu mentiuni, administratorul si presedintele sunt prieteni de gratare.... iar presedintele figureaza cu datorii la intretinere de 4 cifre... iar cei doi stau la etajul 1 de la scara 1. ei au caldura.... si nu ii intereseaza... ma intereseaza o solutie in afara asociatiei de proprietari.
ynocentta
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca presedintele acumuleaza debite cu 4 cifre,desfasurati demersuri de verificare situatie plati catre furnizori sa nu ajungeti in situatia ca utilitatile sa fie sistate provizoriu pana la achitarea integrala
MEMETIUXEL
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs la ultimul nivel ar trebui sa aveti reducere la plata ptr caldura. Am avut si eu asa ceva , pina am trecut pe gaze. . Sanatate si bafta. Repartitoarele-s o mare "pacaleala".
Caldura bloc
florian_m
Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi precizati ce variante de solutionare exista pentru problema pe care o expun in continuare:
- locuiesc la etajul 8 ... (vezi toată discuția)