avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Platesc pentru ceea ce nu beneficiez
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Platesc pentru ceea ce nu beneficiez

Platesc intretinerea la zi... dar nu beneficiez de energie termica... nu am caldura cum ar trebui. .X-( ce trebuie sa fac ? sau ce trebuie sa faca Administratorul de bloc.?.. Mie frig......
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2010
gigi.bdg, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:50, 13 Ianuarie 2010
Buna seara

Cand s-a facut ultima aerisire a caloriferelor din apartamentul dvs.?
Cauzele pentru care nu aveti caldura asa cum ar trebui sunt mai multe:
- daca este o diferenta sesizabila "la mana" intre temperatura tevilor si corpul caloriferului si daca chiar pe suprafata caloriferului aceasta temperatura este diferita atunci aveti caloriferul colmatat sau plin cu aer acumulat si trebuie spalat si aerisit, operatiune pe care o puteti face dupa ce s-a terminat perioada de furnizare a caldurii;
- daca si tevile dintr-o camera nu sunt la o temperatura care sa dea senzatia de fierbinte, la atingere, si la vecinii de la parter sunt la fel de "caldute", atunci e posibil sa fie necesara aerisirea intregii coloane;
- daca tevile din tot apartamentul sunt caldute este posibil ca temperatura de livrare de la punctul termic sa nu fie cea corespunzatoare. In acest caz rugati administratorul sa ia legatura cu punctul termic sa incerce sa remedieze situatia.
......................
Nu ne-ati spus daca aveti repartitoare.
.......................
In general platiti pentru ceea ce beneficiati, daca problema este de la punctul termic.
Daca problema este de la Dv. sau de la bloc si nu aveti repartitoare, platiti pentru ceea ce nu beneficiati, dar sunt probleme care se rezolva prin aerisirea coloanelor de caldura.
Caloriferele din apartament trebuie spalate la cativa ani si inzestrate cu aerisitoare.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu caldura Criss1984 Criss1984 Buna ziua! as dori sa intreb ce pot face in urmatorul caz ( la ce autoritate sa apelez pt. a-mi rezolva problema): locuiesc din august, intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Nu am caldura medanro medanro Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)