avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Daca o mamica se intoarce din concediu de crestere a copilul cu doua luni mai repede beneficiaza de un stimulent lunar de la stat de 650 de lei pe luna. Angajatorul nu are voie sa o dea afara timp de 6 luni din momentul in care mamica revine la munca.

Intrebare: Angajatorul poate sa refuze sa o primeasca cu doua luni mai repede? Care este legislatia ce reglementeaza acest aspect? In cazul in care angajatorul refuza, mamica ar pierde cei 650 de lei lunar timp de un an.

Multumesc,
Radu

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)
Fara job dupa c.i.c Miriamaimutza1 Miriamaimutza1 Buna ziua. Ma scuzati daca este putin in afara subiectului, dar am si eu o problema si nu stiu ce anume sa fac. Acum ma aflu in concediu crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Alocatie bebe in concediu ccc adela05 adela05 Ce valoare are alocatia pe care o primesti lunar in perioada concediului de maternitate si al celor 1 sau 2 ani (depinde de alegerea fiecaruia) de concediu de ... (vezi toată discuția)