avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare post

Buna ziua,
caz: un angajat cu functie de conducere (preaviz contractual 45 zile) primeste o notificare de desfiintare a postului in care sunt prevazute 20 zile de preaviz si 1 salariu compensatoriu, acestea fiind mai mici decat prevederile cim-ului...in caz de litigiu are sorti de izbanda invocand ca drepturile i-au fost incalcate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 17 Octombrie 2018
Preavizul in caz de concediere este 45 de zile ?

Salariul compensatoiu in baza a ce este acordat si ce prevede acel document?
compania nu are ccm, doar roi in care nu este nimic mentionat cu privire la desfiintare de post, iar preavizul si salariul compensatoriu sunt preluate din CCM
unic la nivel naţional
Incepand cu 01.01.2011 nu mai exista CCM la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii + somaj in caz de desfiintare post la revenirea din concediul de crestere copil de 2 ani. Elbi28 Elbi28 Am dreptul la cel putin un salar compensatoriu + somaj daca mi se desfiinteaza postul de lucru dupa cei 2 ani de concediu crestere copil? Mentionez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu transcendo transcendo Buna ziua! Am primit o instiintare in urma concedierii cf art 65., care a dus la desfiintarea postului in care am luat la cunostiinta ca societatea nu doreste ... (vezi toată discuția)
Reducere post calin andrei calin andrei buna ziua;va rog sa-mi raspunde-ti la urmatarea problema:mi s-a comunicat ca se reduce postul pe care sint angajat;motivul era nerealizarea target-ului de ... (vezi toată discuția)