avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere

Buna ziua,va rog sa ma ajutați cu un model de cerere pentru judecătorie. Doresc sa radiez un autoturism vechi,dar nu mai am nici un fel de document,iar de la politie mi-a spus,ca se poate doar cu hotărârea unui judecător. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Radierea autotirismului vandut cand noul proprietar nu a inregistrat auto pe numele sau bozzont bozzont In luna Decembrie 2014 am vandut un autoturism unui cetatean dintr-un alt judet prin contract de vanzare-cumparare si imediat dupa asta am radiat autoturismul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vioviod vioviod In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul radiat din circulatie la cerere gaskoe gaskoe Bun gasit Am radiat din circulatie, la cerere, un aututurism personal (marca Trabant) care nu a mai circulat pe drumurile publice de cca 10 ani, fiind ... (vezi toată discuția)