avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Timpul maxim pentru băgarea actelor indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Timpul maxim pentru băgarea actelor indemnizație

Am si eu o intrebare cat timp este obligatoriu sa treacă pentru predarea actelor de indemnizație?sunt in germania din motive de sănătate nu am putut ajunge copilul are 3 luni sper sa ajung in 10 zile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 18 Octombrie 2018
Ati beneficiat de concediu de maternitate - pre si postnatal -?

Daca da, care este data cand s-a terminat concediul postnatal ?

Daca nu, care este data de nastere a copilului?
Mesaje editate

Termen limita indemnizație
@ Anicutaa
Utilizator 00:02, 18 Octombrie 2018

Primesc indemnizație la un copil de 1 an si 8 luni
Acum 3 luni pe 27 iulie am nascut iar un copil in germania ma aflam in vizita la cumnata mea din motive de sănătate nu am putut depune dosarul pentru indemnizație va rog sami spuneti si mie daca mai pot depune dosarul daca a trecut 60 de zile lucrătoare chiar mâine se împlinește 60 de zile Va multumesc anticipat

@ Cornel Vasile
Consilier juridic 07:12, 18 Octombrie 2018

Puteti depune dosarul chiar daca au trecut cele 60 de zile lucrătoare .
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita indemnizație Anicutaa Anicutaa Primesc indemnizație la un copil de 1 an si 8 luni Acum 3 luni pe 27 iulie am nascut iar un copil in germania ma aflam in vizita la cumnata mea din motive ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil contract pe perioada determinata alina-marcu77 alina-marcu77 Buna ziua. Am lucrat timp de 18 luni la o firma cu contract pe perioada determinata. Contractul a expirat la data de 01.08 iar eu pe 16.07 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Legat de indemnizatia pt ccc, daca sotia nu a lucrat 3 luni inainte, pentru ce perioada se incepe plata indemnizatiei, incepand cu ziua nasterii copilului sau o zi ulterioara acesteia ? constantin.alexuta constantin.alexuta Legat de indemnizatia pt CCC, daca sotia nu a lucrat 3 luni inainte, pentru ce perioada se incepe plata indemnizatiei, incepand cu ziua nasterii copilului sau ... (vezi toată discuția)