avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate pentru post studii medii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate pentru post studii medii treapta I

Bună ziua, Doresc sa candidez pentru un post de sofer treapta I. conditiile sunt: studii medii, permis categ. B si vechime minima 10 ani in specialitatea de conducator auto. Mentionez ca din activitati independente(taxi) am o vechime de 20 de ani. Acest lucru il pot proba cu adev de la Primărie si Finante unde sunt inregistrat, atestat si am platit impozite..Am avut initial un Pfa pe care l am tranformat in II.Dar nu am carte de munca deschisa Stiu diferențele dintre vechimea in munca si vechimea in specialitate si as vrea sa stiu daca ma pot inscrie. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 18 Octombrie 2018
Luati adeverinta de la Primarie care sa ateste ca ati desfasurat activitati de taxi.

Multumesc mult. Pot lua de la primarie , de la finante, de la firma de taxi la care sunt afiliat , dar nu stiu dacă imi accepta dosarul Tot zic de vechimea in munca dar nu are treaba cu vechimea in specialitate. As avea nevoie de legi pe care sa le aduc in sprijinul meu
b]Cornel Vasile a scris:

Luati adeverinta de la Primarie care sa ateste ca ati desfasurat activitati de taxi.

vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice - experiența dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învățământului în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate nicucont nicucont Sunt absolvent al unei facultati cu profil economic dar indeplinesc o functie cu studii medii in cadrul unei primarii (referent contabil). Se considera vechime ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcÑiei publice valeriabragau valeriabragau Va rog sa imi explicati ce presupune vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcÑiei publice. Multumesc. (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor marcelolaru marcelolaru ce se intelege prin vechime in specialitatea studiilor necesara exercitarii functiei publice (vezi toată discuția)