avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in specialitatea studiilor

ce se intelege prin vechime in specialitatea studiilor necesara exercitarii functiei publice
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 00:53, 5 August 2012
In cf. cu prevederile art. 3 lit.l HG611/2008:


l) vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice - experienta dobandita in temeiul unui contract individual de munca, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberala, demonstrata cu documente corespunzatoare de catre persoana care a desfasurat o activitate intr-o functie de specialitate corespunzatoare profesiei sau specializarii sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a invatamantului in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate cam_gav cam_gav buna ziua daca un asistent medical a desfasurat activitate in baza unui contract de prestari servicii intr-un spital timp de 2 ani ,dupa care a participat si ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcÑiei publice valeriabragau valeriabragau Va rog sa imi explicati ce presupune vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcÑiei publice. Multumesc. (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcþiei publice ady65 ady65 Se constitue vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii unei functii publice, si perioada in care o persoana care are diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)