avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Aplicare lege salarizare in invatamant
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Aplicare lege salarizare in invatamant

buna seara!...Am lucrat in privat timp de 7 ani de zile si de doua luni sunt in invatamant(profesor) cu norma de baza impartita in 3 scoli(le vom zice scoala 1---0.22 din norma, scoala 2-0.22 din norma si scoala 3--0.56 din norma) si am intampinat o problema:scoala 1 si 3 mi-au acordat sporul de vechime in campul de munca de 10%,iar scoala 3 refuza deoarece sustine ca debutantii fara definitivat nu au dreptul la vechime conform legii 253(celelalte doua scoli au zis ca e o diferenta intre sporul de vechime in munca si cel de vechime in invatamant si tocmai din acest motiv mi l-au acordat)...cine ae dreptate si in ce temei legal(deoarece e ciudat ca pe un salariu de baza sa am doua incadrari diferite)?..va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salarizare franciscmircea franciscmircea buna seara!...Am lucrat in privat timp de 7 ani de zile si de doua luni sunt in invatamant(profesor) cu norma de baza impartita in 3 scoli(le vom zice scoala ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca/invatamant profesor Poizan Poizan Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari privind vechimea de munca si vechimea in invatamant. Avem cazul unui profesor preuniversitar care nu ... (vezi toată discuția)
Salariu calculat gresit - invatamant salgeta salgeta Situatie: in septembrie se cuvenea sa se opereze doua treceri la alta categorie de salarizare (vechime si grad). S-a operat una doar. Lipsa celei de-a doua a ... (vezi toată discuția)