Bună seara. Am cumparat de pe internet un joc pentru Play Station care spre surprinderea mea se joacă
numai online.Persoana care mi l-a vândut nu a spus lucrul acesta și contactandu-l, cerandu-i explicatii, a râs și mi-a spus că nu este problema lui, trebuia sa stiu lucrul acesta despre jocul achiziționat. Nu este o sumă mare dar nici să pic de prost nu prea îmi vine...Ce ma învățați să fac? Consider că anunțul nu a fost corect postat inducandu-ma în eroare.Nu cred ca eram obligat să știu toate detaliile jocului așa cum spune vânzătorul....
Parerea mea este ca atunci cand vrei sa cumperi un produs indiferent ce fel trebuie sa stii ce cumperi ,sa te documentezi,probabil pers respectiva a dedus ca stii acest aspect si nu mai e nevoie sa iti spuna,mai ales ca discutam despre un produs ce nu este luat din magazin..
Documenteaza-te referitor la ce vrei sa cumperi....inainte sa o faci...
Ce poti tu sa faci este sa il revinzi, in speranta ca iti vei recupera banii sau sa il pastrezi pe post de bibelou. ( toti avem cate un suvenir nedorit:)) )
Nu, nu sunt genul ala de persoana dar mi se pare corect ca atunci cand postezi ceva de vanzare să scrii toate detaliile produsului.De ce trebuie să caut specificații pe net eu când cel care vinde are obligația macar morala sa detaliez?Cum ar suna ,,vand masina pe benzina, motor 1,6."Eu ce ar trebui să fac în momentul ăla, sa-l scot la o țuică și sa-l rog să-mi dea detalii?Repet, nu-i vorba de bani ci de principiu.Cu mentalitatea asta nu ne vom vindeca niciodată, vom înșela incontinuare, vom profita de naivitatea unora dintre noi..
Aici te contrazic... nu este nimeni obligat sa iti puna tie la dispozitie totalitatea detaliilor de functionare sau mai stiu eu ce.... ar fi culmea ca la orice produs SH sa primesti si o carte tehnica...
Referitor la cazul de fata, era urat din partea lui sa iti spuna ca respectivul joc se poate juca offline dar de fapt tu sa constati ca ruleaza doar online....
Referitor la exemplul pe care l-ai dat.... nu este foarte relevant, este datoria ta in calitate de cumparator sa ceri detalii suplimentare despre produs.....detalii tehnice.... ( eu ca vanzator iti spun ca ruleaza in parametrii optici si nu are vicii ascunse), degeaba te trezesti ca tu vroiai navigatie online daca masina este prevazuta din fabrica doar cu navigatie de pe cd.