avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Din 1 mai 2017 beneficiez de indemnizatie crestere copil. Anul acesta pe data de 1 septembrie 2018 am inceput activitatea timp de o luna. Pe data de 1 octombrie am intrat in concediu medical. Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii noiembrie 2018. Cei de la directia de plati miau pus indemnizatia crestere copil pe luna septembrie si octombrie desi am anuntat ca am inceput activitatea depunand in prima saptamana din septembrie 2018 un dosar pentru stimulent de insertie. Acum v-a trebui sa returnez indemnizatia pe cele 2 luni? Ce e de facut? Mentionez ca primul copil implineste doi ani pe 2 ianuarie 2019.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de crestere copil 2018 OANA0608 OANA0608 Buna ziua, Am un baietel care in ianuarie 2018 implineste 2 ani. Am fost in concediu de crestere copil pana la varsta de 1 an (in ianuarie 2017 am inceput ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)