avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat timp este valabila chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat timp este valabila chitanta de mana

Am o problema in urma divortului sotul mia cedat mostenirea din partea bunicilor iar eu am renuntat la ap.Problema e ca bunicu a dat cu chitanta de mana o parte de teren din fata casei.Chitanta a fost facuta in 2002 au murit si cel care a dat terenul si cel care la luat, mai traieste un singur martor.Eu platesc din totdeauna impozitul si pe partea care el a ingradit dar nu are acte .Sotia celui care a cumparat traieste si a dat cu act la o nepoata,acum nepoata zice ca daca instanta decide sa ramana ea cu terenul eu ce fac? Am sanse de a castiga terenul?

Alte discuții în legătură

Cat la suta mostenesc? catalinbadboy catalinbadboy Am o casa pe numele bunicilor, decedati amandoi, ei au avut 2 copii, mama si unchiul meu, decedati si ei......unchiul meu era casatorit, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune costelpandele costelpandele Buna ziua in urma cu multi ani a murit bunicu ramanand sotia cu doi copii s-a deschis succesiunea unul din copii a renuntat la partea lui ramanand sotia si cu ... (vezi toată discuția)