avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua , in Ianuarie urmeaza sa nasc .Am lucrat din 2015 fara intrerupere pana anul acesta in luna Mai când am demisionat . Voi beneficia de indemnizatie ? Stiu ca in ultimii 2 ani trebuie sa am 12 luni lucrate ( si le am ) , dar am auzit diferite pareri .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 19 Octombrie 2018
februarie 2017 - ianuarie 2019 este perioada eligibila pentru dvs.

Perioada luata in calcul februarie 2017 - mai 2018 , 16 luni .... in speta, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Crestere copil Gabiade Gabiade Daca sotul a lucrat pana in ianuarie 2019 si eu sunt insarcinata in 2 luni,deci ar trebui sa nasc in dec-ianuarie 2020 poate beneficia el de indemnizatie? (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Ionut 21 Ionut 21 Bună ziua! Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai 2019. Pot beneficia de concediu de creștere a copilului dacă în ultimii 2 ani anteriori ... (vezi toată discuția)