avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Urmariti de ANAF retroactiv
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Urmariti de ANAF retroactiv

Buna ziua. Ce trebuie sa faca mirele respectiv mirii in cazul in care primesc acasa plicul de la ANAF in care trebuie sa precizeze cu cine si unde a/au colaborat pentru nunta, cununie, botez? Se poate da amenda de catre ANAF in baza art 326 din Codul Penal pentru nerespectarea Articolul 58, alineatul 1 din Codul de procedură fiscală, invocat de ANAF ca bază pentru solicitarea de informații? Ce risca persoanele vizate(fotografi, lautari, etc) demascate de aceasta initiativa a ANAF-ului, care au prestat servicii la "negru" ? Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
AdiSfr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 19 Octombrie 2018
Risca plata impozitelor catre stat ... nu cred ca li se vor intocmi dosare pentru evaziune fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune activitati fotografice fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate (SRL sau PFA), insa ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa spre comercializare? camely07 camely07 Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa, la comanda, fara a avea o firma si autorizatie in acest sens. ... (vezi toată discuția)