avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Liste BPI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Liste BPI

Buna ziua, as dori sa mi ridic salariile neincasate de la o firma aflata in insolventa si mi s a spus ca drepturile ce mi se cuvin sunt publicate in BPI...cum as putea gasi acolo aceste liste?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
MiraFlorentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturi inscrise la masa credala larisa.palaghe larisa.palaghe Buna ziua, As dori sa stiu daca se pot storna facturile cu care ne-am inscris la masa credala sau daca exista alta modalitate de stingere a datoriei ... (vezi toată discuția)
Ridicarea dreptului de administrarea patrimoniului a unei firme intrate in insolventa kinder_doina kinder_doina buna dimineata, daca o firma a intrat in insolventa,a fost numit un administrator judiciar,asta nu inseamna ca firmei i se ridicat si dreprul de a.si ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)