avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Inchiriere garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Inchiriere garaj

Buna ziua, in anul 1995 am inchiriat un spatiu cu destinatie de garaj de la Apolodor SA, Icoanei. Garajul este situat la parterul imobilului unde locuia sotia. Fiind proaspat casatoriti eu inca nu aveam domiciliul in acel imobil, din acest motiv repartizarea/contractul de inchiriere a fost facut pe numele sotiei. La dosar find anexata o copie a Certificatului de casatorie si talonul masinii care era pe numele meu. Toatr bune si frumoase am primit repartitia garajului pe numele sotiei, am reanoit contractul de nenumarate ori fara probleme.
Anul acesta am primit o adresa de la Administratia Fondului Imobiliar sa ne prezentam la dansii cu contractul vechi urmand sa incheiem alt contract.
Acum ne spun ca nu poate prelungi contractul deoarece masina nu este pe numele sotiei. Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:50, 19 Octombrie 2018
Ce parere sa avem, locurile de parcare sunt la mare cautare. Cand v-au spus ca "nu poate prelungi contractul deoarece masina nu este pe numele sotiei", trebuia sa-i rugati sa va indice temeiul de drept (probabil vreo hotarare de consiliu general al mun. Bucuresti), apoi trebuie studiat temeiul de drept si cautata o modalitate de contestare sau de rezolvare amiabila ori calea unei actiuni in instanta.
Mergeti sii miscati din urechi pt ca sa gasiti o solutie amiabila,cu procesele nu prea sunt sanse,am vazut contracte de inchiriere facute de ADP ,DAIP si formulate in asa fel incat incat daca nu vroiau sa mai prelungeasca un contract nu il mai prelungeau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj pe numele sotului, masina pe numele sotiei. se poate face contract pe garaj? harnica harnica Buna ziua Am o problema legata de garaj. Pana acuma am avut masina de firma si am inregistrat-o la primarie pe numele sotului (era masina de firma, dar mai ... (vezi toată discuția)
Transfer loc de parcare pe numele sotiei AnCh AnCh Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si nu am gasit raspunsul la intrebarea mea dupa ce am rasfoit putin prin paginile afisate la cautarea de loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie proprietari traianp traianp buna ziua am si eu urmatoarea problema locuiesc intr-un imobil in care suntem organizati in asociatie de proprietari de aproximativ un an unul dintre ... (vezi toată discuția)