avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De ce acte am nevoie pentru a-mi schimba numele dupa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De ce acte am nevoie pentru a-mi schimba numele dupa castorie ?

M-am recăsătorit in alta tara. Mentionez ca înainte de castorie aveam vechiul nume de fata. M-am căsătorit in Irlanda si as dori sa revin sa imi reface buletinul si pașaportul. As dori sa stiu toate procedurile pe care trebuie sa le fac si in ce ordine si de ce acte am nevoie. Funcționarii publici de la primărie ma derutează. Doresc sa imi refac buletinul si pașaportul cu numele de familie al noului sot.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 19 Octombrie 2018
1. transcrierea certificatului de casatorie in tara

2. schimbarea CI si a pasaportului
CI
[ link extern ]

Pasaport
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie sa imi refac buletinul daca m-am căsătorit in alta tara Ioanaaa07 Ioanaaa07 M-am recăsătorit in alta tara. Mentionez ca înainte de castorie aveam vechiul nume de fata. M-am căsătorit in Irlanda si as dori sa revin sa imi reface ... (vezi toată discuția)
Ce acte e nevoie pentru ? Felix123 Felix123 Buna ziua. Imi puteti va rog raspunde si mie la cateva intrebari ? Ce acte are nevoie o cetateanca din republica Moldova , pentru a se casatori cu un ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)