avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil angajat pensionar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil angajat pensionar

Buna ziua! As dori sa stiu, va rog, daca o persoana care are simultan statut de angajat cu CIM si de pensionar la limita de varsta poate beneficia de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului, avand stagiu de cotizare de 12 luni inainte de nasterea copilului. In eventualitatea in care are acest drept, pensia va fi afectata cumva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ancutzicab , utilizator 18:17, 19 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia va fi afectata ... intrucat legislatia actuala permite cumulul numai a pensiei de invaliditate cu indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida cu contract determinat beredenisa beredenisa Buna ziua, am o problema sunt gravida in luna a VI a si sunt angajata la o firma pe perioada determinata. In 30.06 imi expira contractul de munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil, mama pensionata cu handicap ionela_paval ionela_paval Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspun la urmatoarea intrebare: Daca mama i-a pensie de handicap atunci ea ar putea beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatie de crestere a copilului? ADRIANAnutu ADRIANAnutu O PERSOANA CARE NU A COTIZAT 12 LUNI DAR E INCADRATA INTR UN GRAD DE HANDICAP SI PRIMESTE SI INDEMNIZATIE SOCIALA PT INCAPACITATE DE MUNCA POATE PRIMII ... (vezi toată discuția)