avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copropietar pe cote parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copropietar pe cote parti

Pentru a participa la o licitatie de apartament se plateste o garantie, conform art.844 alin 2 N.C.Pr.Civ republicat copropietarii pe cote parti nu au obligatia de a depune garantia. Daca locuiesc in imobilul care are apartamentul la licitatie se considera faptul ca sunt copropietar ?
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 22:19, 19 Octombrie 2018
Actul de proprietate arata ca sunteti propietar, si nu faptul ca folositi apartamentul. Sub ce titlu locuiti acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare frate coproprietar la licitatie produsa de executarea silita moreoptions moreoptions buna ziua, cota mea parte dintr-un apartament mostenit este scoasa la licitatie de catre banca. poate fratele meu care detine si el o cota parte ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil la licitatie RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Am imprumutat pe cineva cu 37.000 euro si am intocmit un contract de imprumut la notar, iar acesta a fost inscris in cartea funciare pentru ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)