avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu asimilat in noua lege a pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu asimilat in noua lege a pensiilor

Buna seara
Sunt nelamurit in cazul in care eu m=am pensionat pe caz de invaliditate in anul 2008 grd 2.cu o vechime in munca de numai 14 si 11 luni ,dupa noua lege eu am sa beneficiez in continuare de statutul de pensionar sau voi face obiectul altei legi. se ia in calcul stagiul asimilat cat am avut statutul de pensionar de invaliditate ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 20 Octombrie 2018
Se va lua in calcul si stagiul asimilat cat ati avut statutul de pensionar de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , situatia se prezinta astfel am fost pensionat pe ... popem popem Buna ziua , situatia se prezinta astfel Am fost pensionat pe caz de invaliditate in anul 2008 cu un punctaj de 0,54,105 puncte fiind in gradul doi de ... (vezi toată discuția)
1. pensionar , nascut 1952 , cerere de pensionare admisa in decembrie ... cristy1110 cristy1110 1. Pensionar , nascut 1952 , cerere de pensionare admisa in decembrie 1981 pe grad de invaliditate 2 , grupa 3 de munca ( cu toate ca lucra in constructii , ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita varsta marina_karina1957 marina_karina1957 nascuta in 1957 09-14 in prezent pensionata pe caz de boala gr2 .Intrebare;am vechime de 32 de ani din care 4ani si 11 luni in gr2 de munca. si cu ce punctaj ... (vezi toată discuția)