avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evacuare forțată chirias
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evacuare forțată chirias

Proprietarul deși a făcut contract pana în data de 2 noiembrieși i am plătit chiria în data de 2 octombrie în fiecare zi ne amenință că ne scoate afara.Ce putem face împotriva acestuia pentru ca ne am saturat de vizitele lui mereu
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Anka1981, utilizator

Alte discuții în legătură

Proprietarul unde sunt chirias a mintit in acte Florina Al Baron Florina Al Baron Buna ziua. Am o problemă urgenta. Situatia sta in felul urmator: in data de 1.09.2017 m-am mutat in chirie impreuna cu logodnicul. Initial, proprietarul a zis ... (vezi toată discuția)
Probleme chiriasi ContSters311678 ContSters311678 ...am avut chiriasi cu care am avut contract de comonat in urma cu putin timp... prieteni cu prieteni de-ai prietenilor.... probabil cunoasteti... buuunnn... ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie chirias in instanta aryana_99 aryana_99 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce pot pati daca vechiul proprietar ne da in judecata (pe mine si fratele meu) pentru a-si recupera o datorie in valoare de ... (vezi toată discuția)