avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Supliment insertie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Supliment insertie

Buna ziua! As dorii sa stiu daca acest supliment de insertie este trecut pe statul de plata sau este separat? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
AN99, utilizator
Cel mai recent răspuns: AN99 , utilizator 00:17, 21 Octombrie 2018
Stimulentul de insertie nu este acordat de catre angajator, ci de catre stat prin intermediul AJPIS. Prin urmare, nu are cum sa fie mentionat in statul de plata.
Va multumesc foarte mult ptr ca m-ari lamurit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2016 OanaelenaDumitru OanaelenaDumitru Buna ziua, Ma puteti lamuri si pe mine , va rog, cu o neclaritate pe care o am? Am optat initial pentru concediu de crestere copil pana la 1 an. Am primit ... (vezi toată discuția)
Când te întorci la serviciu fără sa fii penalizat la acordarea stimulentului de inserție Uituc Uituc În data de 02.III.2018 fiica mea a implinit 2 ani. Eu am revenit în activitate la data de 04.12.2018 în dorința de a beneficia de stimulentul de inserție ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție mama și ccc pentru tata DanaCaplea DanaCaplea Bună ziua, as avea o rugăminte, va rog sa ma lămuriți în următoarea situatie: sunt o mămică aflata în concediu creștere copil. Copilul împlinește ... (vezi toată discuția)