avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de actionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de actionar

Am si eu intrebare detin un certificat de actionar la Societatea Comerciala Muntenia daca imi puteti spune mai este valabil? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Hagenguth , utilizator 17:34, 21 Octombrie 2018
E vorba cumva de FPP 4 Muntenia ? Scrieti aici exact denumirea firmei de pe certificatul de actionar.
Daca este vorba de FPP 4 Muntenia dividendele pe ultimii 3 ani le puteti ridica de la BCR pe baza buletinului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Buna ziua scrie doar Societatea Comerciala Muntenia.. actul este din 1996

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Dețin un certificat de acționar din 1996 Lazăr Gheorghe Lazăr Gheorghe Bună ziua, dețin un certificat de acționar din 1996 la SC Peco Timiș. Cum pot afla dacă societatea OMV PETROM a preluat Sc Peco Timiș și dă ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)