avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda taxe si impozite

Am cumparat o masina in luna decembrie 2017 si am avuto inmatriculata in germania ,acolo lucrez si locuiesc, in luna iunie am aduso in Romania pt inmatriculare si am fost programat la RAR in luna octombrie pe data de 18 si in data de 19 cand am primit cartea masinii am fost sa o declar la taxe si impozite dar surpriza mi-a fost sa primesc amenda ca nu am declarato in 90 de zile de la cumpararea masinii si am explicat faptul ca am platit impozit in germania

Alte discuții în legătură

Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)