avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Asi dori să știu dacă pot obține custodia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Asi dori să știu dacă pot obține custodia copilului la domiciliu copilului

Va rog ajutați mă concubina mea a plecat de acasă cu băiețelul de 4 anii și nu mai știu nimic de iel .știu doar de la bunica copilului că nu merge la gradinita nu are locuită stabilă nu are bani și copilul este bolnav.
Cel mai recent răspuns: Eusimplu , utilizator 17:54, 22 Octombrie 2018
Buna seara,
1. Adresati-va Directiei pentru protectia copilului.
2. Solicitati prin instanta stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra si, dupa ce introduceti cererea solicitati si ordonanta presedintiala.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Buna

Eusimplu a scris:

Va rog ajutați mă concubina mea a plecat de acasă cu băiețelul de 4 anii și nu mai știu nimic de iel .știu doar de la bunica copilului că nu merge la gradinita nu are locuită stabilă nu are bani și copilul este bolnav.

Bună de 2 luni incer sa o găsesc am înaintat proces în instanță da nimica pentru că nu are unde sa ii se facă ancheta socială și nu mi se da nici un răspuns .

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
1. Adresati-va Directiei pentru protectia copilului.
2. Solicitati prin instanta stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra si, dupa ce introduceti cererea solicitati si ordonanta presedintiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Abandon familie de catre mama szabo1 szabo1 Buna seara! Am urgent nevoie de sfatul Dvoastra!! Sunt casatorit de opt ani si am o fetita de sapte anisori.Sotia a mers la munca in strainatate in august ... (vezi toată discuția)
Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)