avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum îmi recuperez alocatia?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum îmi recuperez alocatia?

Buna ziua! As dori sa știu ce ar trebui sa fac pentru a-mi recupera alocația din școala generală și liceu. Parintii mei au luat alocația pana in clasa a 4a , după care au încetat sa o ia, iar pana in momentul acesta nu am mai luat alocația. Am terminat liceul anul trecut,urmeaza sa împlinesc 20 de ani luna viitoare.
Întrebarea mea este dacă am ce face pentru a-mi recupera alocația și ce ar trebui sa fac!?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 20:48, 21 Octombrie 2018
Orice datorie se prescrie în 3 ani dacă nu au intervenit alte cereri pe parcurs.Alocaţia se plăteşte până la vârta de 18 ani sau,în cazul dvs., până aţi terminat liceul la zi, dar fără să fi repetat vreun an. Mergeţi la AJPIS de unde aparţineţi şi interesaţi-vă care sunt paşii de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)
Alocatia dupa 18 ani Ada96 Ada96 Buna! Termin liceul in vara aceasta si am implinit inca din iunie anul trecut varsta de 18 ani. M-ar interesa sa aflu pana in ce luna voi primi alocatia. Stiu ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)