avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil

Buna seara,ma aflu in concediu de crestere copil si tocmai am aflat ca sunt gravida din nou. Primul copil face doi ani in iulie 2019, iar cel de al doilea ar trebui sa vina pe lume la sfarsitul lunii iunie 2019. Intrebarea mea este cand trebuie sa anunt la munca ca sunt insarcinata din nou si ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a lua indemnizatie de crestere pentru cel de al doilea copil? Mulțumesc, o seara buna

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Camelia173 Camelia173 Buna seara,ma aflu in concediu de crestere copil si tocmai am aflat ca sunt gravida din nou. Primul copil face doi ani in iulie 2019, iar cel de al doilea ar ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Domnul avocat. Bucur93 Bucur93 Bună ziua am și eu o nelămurire, eu sunt în poznatal, poznatal ul îl am pana în septembrie dar eu trebui sa ma întorc la munca în iunie soția mea este ... (vezi toată discuția)