avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Permis de ședere membru al familiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Permis de ședere membru al familiei

Buna, eu sunt străin din Palestina si sunt căsătorit cu o românca si am permis de ședere membru al familiei, vreau sa întreb daca pot munci in România fără aviz de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 22 Octombrie 2018
OUG 25/2014
art.3
....
(2) Prin excepție de la alin. (1), nu este necesară obținerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul României a străinilor din următoarele categorii:
.....
f) străinii titulari ai dreptului de ședere temporară pentru reîntregirea familiei în calitate de membri de familie ai unui cetățean român;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi obtinute prin casatorie cu cetatean turc GeorgeMPetre GeorgeMPetre Buna ziua, As dori sa aflu, daca ma puteti ajuta, detalii referitoare la drepturile pe care le obtin cei doi soti prin casatorie (roman si turc), atat in ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean Patience Patience Buna ziua, Trebuie indepline anumite conditii pentru ca o societatea sa poata angajeza un cetatean moldovean care are permis de sedere temporara, pe care ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain ContSters327883 ContSters327883 Buna ziua. Un cetatean strain (Argentina) care are Carte de rezidenta pentru membru de familie al unui cetatean al Uniunii Europene (atentie, nu e membru de ... (vezi toată discuția)