avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Pentru a adăuga un fişier la un mesaj e nevioe de ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Pentru a adăuga un fişier la un mesaj e nevioe de cont "premium"?

Vroiam să postez un fişier PDF pe care probabil mulţi l-ar fi găsit util da' nu mă prind cum să fac "attach". Îmi scapă ceva sau este dezactivat pentru contul meu?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:21, 23 Octombrie 2018
Eu n-am vazut fisiere atasate pe acest forum si sunt prezent pe el de ani de zile. In orice caz, puteti da un link la un server care distribuie fisierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala folosirea acestui program pentru descarcare fisiere? ContSters224507 ContSters224507 Este legal sa folosesc internet download manager pentru a descarca de pe scribd un pdf privat cu drepturi de copyright (care nu are optiune de download) daca ... (vezi toată discuția)
Eroare validare d394 ContSters238039 ContSters238039 Buna ziua! Heeeelp! :(( Ati intalnit, cumva, situatia in care .pdf-ul \"intelighent\" #-o al D394 nu permite validare dupa ce s-a importat fisierul ... (vezi toată discuția)
Site+server xaolin xaolin Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ... (vezi toată discuția)