avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Pentru a adăuga un fişier la un mesaj e nevioe de ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Pentru a adăuga un fişier la un mesaj e nevioe de cont "premium"?

Vroiam să postez un fişier PDF pe care probabil mulţi l-ar fi găsit util da' nu mă prind cum să fac "attach". Îmi scapă ceva sau este dezactivat pentru contul meu?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:21, 23 Octombrie 2018
Eu n-am vazut fisiere atasate pe acest forum si sunt prezent pe el de ani de zile. In orice caz, puteti da un link la un server care distribuie fisierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala folosirea acestui program pentru descarcare fisiere? ContSters224507 ContSters224507 Este legal sa folosesc internet download manager pentru a descarca de pe scribd un pdf privat cu drepturi de copyright (care nu are optiune de download) daca ... (vezi toată discuția)
Eroare validare d394 ContSters238039 ContSters238039 Buna ziua! Heeeelp! :(( Ati intalnit, cumva, situatia in care .pdf-ul \"intelighent\" #-o al D394 nu permite validare dupa ce s-a importat fisierul ... (vezi toată discuția)
Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)