avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme in Franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme in Franta

Buna ziua,
O sa va relateaz o întâmplare pentru ca am nevoie de răspunsuri.
Sâmbăta după-amiaza soțul si fiul meu se aflau pe o trecere de pietoni,conducătorul oprește le face semn ca pot trece dar din sens opus o masina venea cu viteza șoferul era cu ochii in telefon soțul meu a inceput sa tipe ridicând mâinile in sus făcându-i semne sa opereasca,acesta i-a vazut in ultimul moment ii ocolește si își continua drumul dar soțul meu cand masina a trecut pe lângă ei i-a dat un șut in bara aceasta indoinduse.
Șoferul oprește coboară din masina si se dezlănțuie Jihadul,începe sa tipe unul la altul copilul se sperie începe sa plângă noi calmam copilul șoferul continua sa tipe si mai tare moment in care apare Jandarmeria.Ne liniștim cu toții mai putin copilul care plângea si tremura.Vazand ce s-a întâmplat jandarmul ne acuza de violenta țipând vorbind pe un ton autoritar si dur, ne ia la secție pe noi ca inculpați iar pe șofer ca sa depună plângere împotriva soțului meu.Acolo am povestit tot asa cum a fost am fost refuzați cand am cerut testul de alcoolemie pentru șofer “ca nu este accident” au zis ei.Acelasi jandarm ne-a vorbit urat plin de rasism si ne-a tratat ca pe niște infractori.La urma l-au fotografiat si amprentat pe soțul meu, nu ni s-a dat proces verbal sau alte copii xerox după declarația care am dat-o.Daca cineva are cunoștințe despre legile din Franta asteptam păreri.Va Multumesc !!!

Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
catalinaian, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:07, 26 Octombrie 2018
Parerea mea (pentru ca ati cerut pareri) este ca sotul dvs a gresit, si din punct de vedere comportamental si din punct de vedere legal, adica in timp ce fapta soferului poate fi o contraventie, fapta sotului dvs poate fi infractiune, adica a procedat exact cum nu ar trebuit sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandalizaretaxi si tentativa de agresiune tib71stef2008 tib71stef2008 Acum aprox.3sapt.seara in jur de11.45 pe str.Doamnei(b.n.r.)am luat un grup de clienti(3barbati,2in spate unul in fata):Eu:unde mergem?.cel din fata:dai Ba ... (vezi toată discuția)
Violenti...din eroare ! gigelas gigelas Buna seara, Trei persoane au fost la pescuit,pe un canal unde nu se percepe taxa,in localitatea Boldesti-Gradistea,Jud.Prahova. In continuarea ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal și acționare în judecata pentru abuz în serviciu. de ce acte am nevoie, și pot avea câștig de cauză în această problemă? zguzzg zguzzg De ce acte am nevoie si daca am castig de cauza in aceasta problema ? Seara in jurul orei 00:30 , aflandu-ma in curtea imobililui unde locuiesc , impreuna ... (vezi toată discuția)