avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere ANAF

Am primit o decizie de plata CASS pentru o suma de 1400 lei aferenta anului 2013. Eu in 2013 am platit in avans o suma de 200 lei si am contestat decizia. Am primit un raspuns oficial in care se spunea...intradevar suma pe care trebuie sa o achiti este de 1200 lei. Am achitat acei 1200 lei imediat dupa primirea raspunsului. Anul acesta am mai primit o decizie de plata de 3600 lei din care trebuiau scazuti 1400 lei ...si am aflat acuma ca mi-au adaugat 11 lei penalizare pentru ca am platit vechea decizie cu intarziere - AM ASTEPTAT RASPUNSUL LOR LA CONTESTATIE SI MI-AU BAGAT 11 LEI PENALIZARE PENTRU PERIOADA DE ASTEPTARE. Este legal? Nu-i o suma mare dar ma simt furat / inselat de acesti oameni care sunt ca si niste paraziti...traiesc pe spinarea noastra si isi dau legi / mariri de salar din pix...peste noapte...cu o noua lege dupa ce se servesc din banii nostrii astfel...cu penalizari pentru ca ei muncesc incet...raspund la contestatii cu intarziere!

Alte discuții în legătură

Penalitati virginia1 virginia1 Cum poate asociatia de locatari sa faca in asa fel penalitatile de ntirziere ca penalizarea sa fie mai mare decit suma datorata.de ex:am o restanta de:3600 de ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie proprietari Diore Diore Buna ziua, In luna mai aveam o restanta de 2400 lei. In luna iunie am platit 1400 lei din aceasta restanta, Au mai ramas 1000 lei din restanta plus ... (vezi toată discuția)
Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)