avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Abuzuri bancare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Abuzuri bancare

Am un cont de pensie asociat cu un card de debit.Pe 29/06/2018 am primit un mesaj pe telefon,prin care eram anuntat că am o poprire de 4,700 lei.Corect,sunt vinovat,plătesc.Dar din acel moment,nu mai pot folosi cardul ,dar îmi opresc comision administrare cont de card.Mai mult,pensia o pot ridica doarde la casierie,unde plătesc taxa de 10 lei.Cum pot acționa împotriva acestor abuzuri???Nu-mi permit avocat.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor juridic neludip neludip Ma aflu in situatia disperata de a fi executat silit cu 1/2 din salariu catre 2creditori(6500ron respectiv 1700 ron) si banca la care primesc salariul in ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! Am poprire pe jumatate de pensie pensie de la Casa de pensii . Cum as putea afla cine imi face poprirea ? As dori sa imi fac un card de pensie si ... (vezi toată discuția)