avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pensie

Buna ziua !
Am poprire pe jumatate de pensie pensie de la Casa de pensii . Cum as putea afla cine imi face poprirea ? As dori sa imi fac un card de pensie si am inteles ca trebuie facuta o cerere catre cei care imi fac poprirea , sa imi faca poprirea la banca unde imi deschid contul . Altfel , dupa cum am inteles , mi-ar face poprire de doua ori , si Casa de Pensii , si banca unde voi avea contul .
Multumesc din suflet !
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
Lucky3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:45, 15 Octombrie 2019
Buna ziua,
Intrebati la Casa de Pensii cine a infiintat poprirea, numele Executorului judecatoresc sau a institutiei...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu-i indicat sa optați pentru virarea pensiei în cont curent bancar. Executorul va bloca contul, și nu veți putea folosi cardul de debit. Veți fi nevoit să stați la coadă la casieria băncii, de unde veți putea ridica pensia doar personal cu buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Banca poate bloca cardul de salariu la poprire,sau angajatorul plateste suma poprita restul se pot scoate de pe card? (vezi toată discuția)
Popriri cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.As avea rugamintea sa ma lamuriti cu urmatoarea problema.Mama mea lucreaza la un magazin unde salariul il ia din mana.Problema este ca la angajator ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)