avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! Am poprire pe pensie de la casa de pensii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! Am poprire pe pensie de la casa de pensii . Primesc ...

Buna ziua ! Am poprire pe pensie de la casa de pensii . Primesc restul prin posta . As dori sa imi fac cont bancar . M-ar ajuta o adeverinta de la Casa de pensii , privind poprirea , ca sa nu imi mai opreasca si banca alti bani sau trebuie sa fac alte demersuri ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Lucky3 , utilizator 10:11, 15 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există posibilitatea ca executorul să vă blocheze contul bancar, și adeverința de la Casa de pensii să nu vă folosească prea mult.
Riscați să mergeți lunar la bancă, să așteptați la coadă..., să puteți încasa pensia de la casieria băncii.
Tot mai sigur și mai simplu este să vă aducă poștașul pensia.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
Dapix, utilizator
Multumesc frumos ! Important e sa nu mai opreasca si banca , peste poprirea facuta deja de la Casa de pensii . Asta as fi dorit sa stiu .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banca execută ce-i ordonă executorul și virează banii popriți în contul lui, de asta este important să rezolvați problema cu executorul.
Daca banca primește o adresă de a nu reține bani din pensia care intră în cont, o să vă păstreze suma intrată până vă prezentați cu buletinul la casierie să-i ridicați.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2021
Dapix, utilizator
Multumesc mult ! Mi-ati fost intotdeauna de mare ajutor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! Am poprire pe jumatate de pensie pensie de la Casa de pensii . Cum as putea afla cine imi face poprirea ? As dori sa imi fac un card de pensie si ... (vezi toată discuția)