avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rog ajutor juridic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rog ajutor juridic

Ma aflu in situatia disperata de a fi executat silit cu 1/2 din salariu catre 2creditori(6500ron respectiv 1700 ron) si banca la care primesc salariul in cont,mi-a blocat cardul personal,obligandu-ma sa platesc comision la retragerea de la ghiseu,desi platesc in continuare comision de administrare card.Va rog sa ma ajutati,raspunzandu-mi :1)daca este corect ca cei de la resurse umane desi imi opresc lunar si expediaza sumele retinute catre cei 2 creditori sa le indice acestora,contul si numele banci unde imi transfera restu de salariu 2)daca banca este indrituita sa-mi blocheze cardul,desi le-am dus acceptul executorului,in care se specifica faptul ca compania imi retine lunar si le transmite cota datorata pana la stingerea integrala a debitului datorat.Va conjur sa ma ajutati raspunzandu-mi si sa-mi indicati calea legala in elucidarea raspunsului la cele 2 intrebari.Multumesc anticipat !...
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:23, 13 Noiembrie 2015
Nu banca v-a blocat cardul, ci executorul. Trebuie sa faca o cerere la banca sa ridice poprirea.
Poprirea s-a făcut la cererea executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au bancile? arima arima Buna seara, O persoana are poprire pe salariu de la banca X, banca retinandu-i luna de luna, o treime din salariu. Ce drepturi are aceasta banca asupra ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)