avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recuperare vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recuperare vechime

va rog sa-mi spune-ti si mie cum si de unde pot sa-mi recuperez vechimea de la firme care nu mai stiu de ele firme la care am lucrat in anii 1969-1976

:((

Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 23:29, 11 Noiembrie 2009
1. Va adresati arhivelor nationale si daca firmele respective la momentul desfiintarii au predat arhiva, atunci sunteti norocos, veti gasi informatiile care sa va ateste perioadele lucrate la acele firme.
2. Amintitiva de ce ministere apartineau acele firme si incercati sa va adresati acelor institutii, puteti afla ce firme au preluat patrimoniul si arhiva acelor firme din `69 - `70.

Daca asta nu tine, alta cale ar mai fi sa va adresati instantei si sa obtineti recunoasterea dreptului prin proba cu martori, dar aveti nevoie de doi martori care pot sa probeze material ca au lucrat la acele intreprinderi.

Succes !
si unde gasesc aceste arhive
[ link extern ]
Selectati judetul de care apartineti si va va indica adresa filialei din judetul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
Incadrare grupa 2 de munca mariusmm6 mariusmm6 Buna ziua. Tatal meu a lucrat ca tractorist pe sonde care functionau prin cuplarea tractorului intr-o exploatare miniera intre anii 1973-1976; aceasta meserie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cetatean roman , stabilit in ue, care a lucrat in ... stela chelner stela chelner Buna ziua, Cetatean roman , stabilit in UE, care a lucrat in Romania, doreste sa obtina un extras de contributie , pentru perioada lucrata. Va rog , unde ... (vezi toată discuția)