avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Cetatean roman , stabilit in UE, care a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Cetatean roman , stabilit in UE, care a lucrat in ...

Buna ziua,
Cetatean roman , stabilit in UE, care a lucrat in Romania, doreste sa obtina un extras de contributie , pentru perioada lucrata.
Va rog , unde trebuie sa se adreseze cu cererea pentru obtinerea acestuia.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:52, 13 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Extrasul de care amintiti poate fi emis numai de firmele unde a lucrat sau de firmele specializate in arhivare (din judetul unde au functionat acele firme) care au preluat arhiva acestor firme unde v-ati desfasurat activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte de vechime cornel45hd cornel45hd Daca firmele unde am lucrat sau desfiintat cum pot obtine adeverinte de vechime ? (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca pt cetateni straini Monalisa Orendt Monalisa Orendt Buna ziua! Numele meu este Monalisa Orendt si doresc sa specific ca actualmente sunt cetatean german ,iar in perioada comunista eram cetatean roman si eram ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)