Buna seara , am o vecina, care in decurs de 5 ani m-a inundat de doua ori. A doua oara fiind si mai grav, inundatia a afectat mai multi vecini de la etajele inferioare (ea stand la etajul 3 eu la 2) , apa a ajuns pana in subsol . Asociatia a constatat daunele si ne-a fost facut un proces de constatare mie si vecinilor afectati. Daca vecina nu vrea sa rezolvam pe cale amiabila, presupun ca urmatorul pas este darea in judecata. Intrebarea mea este, cat ar dura un asemenea proces, si ce sanse sunt ca noi sa il castigam ? Multumesc !
Multumesc , si o intrebare "bonus" : trebuie chemata o firma care sa imi spuna cat o sa ma coste renovarea apartamentului, sau nu trebuie sa fie neaparat o firma ? Ma gandesc ca la "rapid" greu gasesti firma acum libera ca sa lucreze 2 saptamani... Asta ca sa stiu pe langa pagubele produse , cat o va costa si renovarea apartamentelor...
Nepotul acesteia spune ca se ocupa el de reparatii si plata a ceea ce s-a stricat... problema e ca trebuie asteptat o luna.. o luna si ceva pentru a face reparatii la mine pentru ca a fost desrul de grav si trebuie sa se usuce bine. O alta intrebare de-a mea este : exista un termen pana cand trebuie dat in judecata ? Pentru ca in decursul a doua luni se poate razgandi, pentru ca noi ii cunoastem cum sunt... :) Si sa ii putem da in judecata si dupa asteptare, in caz ca asteptarea este in zadar...