avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preluare SRL-D cu linie de credit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preluare SRL-D cu linie de credit

Buna ziua,

Intenționez să devin asociat intr-un SRL-D, urmând ca după retragerea administratorului actual sa preiau în totalitate societatea ca si administrator.
La momentul actual administratorul are deschisă o linie de credit pentru care a garantat cu bilete la ordin, pe persoana fizica. Având în vedere că eu apar ca si persoana fizica în biroul de credite, este posibil ca linia de credit sa imi fie transferată si biletele transferate pe numele meu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cesiune firma cu linie de credit raducumic raducumic Detin o firma care a contractat o linie de credit pentru care a semnat ca garant administratorul ca persoana fizica si tot ca persoana fizica a avalizat bilete ... (vezi toată discuția)
Linie de credit ilobog ilobog Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un srl cu 2 asociati (50+50%, care sint si administratori) a obtinut o linie de credit la o banca, garantia fiind citeva ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat / avalist decedat corina2810 corina2810 As avea o intrebare: Socrul meu a accesat o linie de credit pentru SRL-ul in care este asociat (50%) / administrator. Linia de credit a fost garantata cu ... (vezi toată discuția)