avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda garaj fara acte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda garaj fara acte

Buna ziua,
Am cumparat o casa in martie, si pe teren exista un garaj fara acte-asa apare in CF. Am cerut intrarea in legalitate cu garajul, dar raspunsul a fost ca mai intai trebuie sa platim contraventia ca am construit fara autorizatie, lucru pe care poate l-a facut vechiul proprietar dar nu noi. Ba mai mult, dupa parerea mea fizic nici nu pare a fi garaj, nu are acoperis, fundatie, doar un perte in rosu, care se doarea a fi garaj, dar nu s-a finalizat. Este posibil sa nu platim noi amenda, sa sa intram in legalitate cumva cat mai repede, ptr ca nu ne dau voie sa renovam casa din cauza garajului.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa - schimbare destinatie (?) pfiszter pfiszter Buna ziua Am urmatoarea problema, si as aprecia foarte mult un raspuns util. Voi relata toata istoria, ca sa fie cat se poate de clar: In anul 1993, ... (vezi toată discuția)