avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie/schimbare angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie/schimbare angajator

Am revenit din cic de aprox 4 luni și am găsit acum alt loc de munca;care este nr maxim de zile admis între data încetării actualului contract și semnarea noului contract astfel încât sa nu fie afectat stimulentul? De ex, dacă înceteaza miercuri și luni începe următorul ctr
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 23 Octombrie 2018
Trebuie ca : data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Insa, mai bine, intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului anttonnio anttonnio Buna ziua , In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani. Va rog sa-mi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)
Revenire cic si stimulent de insertie ValeriaNitu ValeriaNitu Buna ziua! In data de 27.03.2019 am nascut si am intrat in CIC. Am optat pt CIC de 2 ani si in momentul de fata copilul are 1 an si 2 luni. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)