avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire CIC si stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire CIC si stimulent de insertie

Buna ziua! In data de 27.03.2019 am nascut si am intrat in CIC. Am optat pt CIC de 2 ani si in momentul de fata copilul are 1 an si 2 luni. Pe data de 29.05.2020 am depus cererea de revenire la locul de munca urmand ca pe data de 02.06.2020 sa-mi dau demisia; pe data de 3.06.2020 am inceput contractul de munca in alta societate. Acum problema este ca nu imi place deloc colectivul de la actualul loc de munca si urmeaza sa-mi dau demisia. Deja mi-am gasit alt loc de munca. Intrebarea este despre stimulentul de insertie si pauza dintre contracte. Daca azi imi dau demisia si peste maxim o saptamana semnez contractul cu noul angajator pierd stimulentul? Care este perioada maxima admisa intre contracte astfel incat sa nu pierd stimulentul de insertie? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
ValeriaNitu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 9 Iunie 2020
Dreptul la stimulentul de inserție prevăzut la art. 7 din OUG 111/2010 încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua alexiza.here alexiza.here Primesc stimulent de insertie si am schimbat locul de munca. Data demisiei e in 26.05 si data semnarii noului contract e in 28.05. Voi pierde stimulentil pt 2 ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am început sa lucrez în august, înainte ca fetita ... E-Maria E-Maria Bună seara, Am început sa lucrez în august, înainte ca fetita mea sa împlinească doi ani și primesc de atunci stimulentul de inserție, numai ca între ... (vezi toată discuția)