avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Primesc stimulent de insertie si am schimbat locul de munca. Data demisiei e in 26.05 si data semnarii noului contract e in 28.05. Voi pierde stimulentil pt 2 zile? a fost in weekend si sarbatoare, Rusalii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 1 Iunie 2018
Dreptul la stimulentul de inserție încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire cic si stimulent de insertie ValeriaNitu ValeriaNitu Buna ziua! In data de 27.03.2019 am nascut si am intrat in CIC. Am optat pt CIC de 2 ani si in momentul de fata copilul are 1 an si 2 luni. Pe data de ... (vezi toată discuția)
In condițiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca ... Stanciu Larisa Stanciu Larisa In condițiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca si acum caut un loc de munca nou, mai primesc stimulentul de insertie ? Mentionez ca m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie RoxanaEric RoxanaEric Buna seara! In momentul de fata lucrez la o companie si beneficiez de stimulent de insertie! As vrea sa stiu, daca imi dau demisia, cat timp am la dispozitie( ... (vezi toată discuția)