avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara! In momentul de fata lucrez la o companie si beneficiez de stimulent de insertie! As vrea sa stiu, daca imi dau demisia, cat timp am la dispozitie( dupa incetarea definitiva a colaborarii) pentru a-mi gasi un alt loc de munca pentru a nu pierde stimulentul? Copilul are 2 ani si 1 luna! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 28 Noiembrie 2018
Intrebati la AJPIS, intrucat legea prevede ca : Dreptul la stimulentul de inserție încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie ady-70 ady-70 daca am avut stimulent de insertie fara sa beneficiez de C I C si mi a fost taiat deorece am fost dat in somaj acum daca m am angajat m ai beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am început sa lucrez în august, înainte ca fetita ... E-Maria E-Maria Bună seara, Am început sa lucrez în august, înainte ca fetita mea sa împlinească doi ani și primesc de atunci stimulentul de inserție, numai ca între ... (vezi toată discuția)
Revenire stimulent insertie dya_ioana19 dya_ioana19 În momentul de fata am revenit la locul de munca din CCC și încasez stimulent de inserție. Daca îmi iau o luna de zile de concediu fără plata, când ... (vezi toată discuția)