avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire Stimulent insertie

În momentul de fata am revenit la locul de munca din CCC și încasez stimulent de inserție. Daca îmi iau o luna de zile de concediu fără plata, când revin la locul de munca mai beneficiez de stimulent de inserție?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 6 Martie 2020
Dreptul la stimulentul de inserție încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului.

Dreptul la stimulentul de inserție se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și solicită concediul pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Elliza Elliza Buna seara, In situatia in care imi iau concediu fara plata mai beneficiez de stimulentul de insertie , se reia plata acestuia cand revin la ... (vezi toată discuția)
Despre stimulentul de insertie andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua. Eu am opta pt ccc de un an, daca ma intorc la munca cu o luna jumate innainte ca bebelusul sa implineasca un an si daca voi lucra part time, pot ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu dupa 1 an de ccc MonicaBb MonicaBb Buna seara! As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel ... (vezi toată discuția)