avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Buna seara,

In situatia in care imi iau concediu fara plata mai beneficiez de stimulentul de insertie , se reia plata acestuia cand revin la serviciu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 9 Iunie 2017
Dreptul la stimulentul de inserţie încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului şi nici nu se află în concediul pentru creşterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire stimulent insertie dya_ioana19 dya_ioana19 În momentul de fata am revenit la locul de munca din CCC și încasez stimulent de inserție. Daca îmi iau o luna de zile de concediu fără plata, când ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu dupa 1 an de ccc MonicaBb MonicaBb Buna seara! As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si stimulent de insertie Andreea112222 Andreea112222 Buna ziua, Daca solicit concediu fara plata in perioada cand beneficiez de stimulent de insertie, stimulentul se va plati la reinceperea activitatii? (vezi toată discuția)