avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata si stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata si stimulent de insertie

Buna ziua,

Daca solicit concediu fara plata in perioada cand beneficiez de stimulent de insertie, stimulentul se va plati la reinceperea activitatii?
Cel mai recent răspuns: lpanait , utilizator 10:59, 9 Aprilie 2020
Plata stimulentului încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului.
Buna ziua,

Exemplu: daca un anagajat care benefciaza de stimulent are 5 zile de concediu fara plata, intr-o luna, insa realizeaza venituri in celelalte 15 zile lucratoare, acest drept i se suspenda? Realizeaza totusi venituri impozabile, doar ca are aceasta perioada de supendare pentru concediu fara plata.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire stimulent insertie dya_ioana19 dya_ioana19 În momentul de fata am revenit la locul de munca din CCC și încasez stimulent de inserție. Daca îmi iau o luna de zile de concediu fără plata, când ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu dupa 1 an de ccc MonicaBb MonicaBb Buna seara! As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in perioada de concediu fara plata Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Daca am optat pentru 1 an pentru concediul de crestere copil si ma intorc mai devreme, beneficiez de stimulentul de insertie pana ce copilul ... (vezi toată discuția)