avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In condițiile in care mi-am dat demisia de la locul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In condițiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca ...

In condițiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca si acum caut un loc de munca nou, mai primesc stimulentul de insertie ?
Mentionez ca m-am intors la serviciu cu 6 luni inainte ca fetita mea sa implineasca 2 ani ,iar dupa aproximativ 2 luni am inaintat deminisia .
In cazul in care pierd stimulentul din aceasta cauza ,cand voi incepe activitatea la noul loc de munca stimulentul v-a intra automat sau va trebui sa intocmesc dosarul din nou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 29 Noiembrie 2020
Plata stimulentului incetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am început sa lucrez în august, înainte ca fetita ... E-Maria E-Maria Bună seara, Am început sa lucrez în august, înainte ca fetita mea sa împlinească doi ani și primesc de atunci stimulentul de inserție, numai ca între ... (vezi toată discuția)
Buna ziua alexiza.here alexiza.here Primesc stimulent de insertie si am schimbat locul de munca. Data demisiei e in 26.05 si data semnarii noului contract e in 28.05. Voi pierde stimulentil pt 2 ... (vezi toată discuția)
Revenire cic si stimulent de insertie ValeriaNitu ValeriaNitu Buna ziua! In data de 27.03.2019 am nascut si am intrat in CIC. Am optat pt CIC de 2 ani si in momentul de fata copilul are 1 an si 2 luni. Pe data de ... (vezi toată discuția)