avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere tip
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere tip

Buna ziua..as dori,va rog,un model de cerere pt renovarea apartamentului,cu specificatia ca voi respecta orele de liniste..as vrwa sa fac aceasta cerere pt ca am avut deja mici probleme cu vecinii(toti batrani),ieri racaiam la un perete si desi nu era in orele de liniste mi a batut la usa sa numai fac galagie...ulterior am aflat ca se practica chemarea politiei..presedintele blocului m a sfatuit sa am aceasta cerere semnata de dumnealui sa nu am probleme.multumesc frumos..
Cel mai recent răspuns: Luiza MD , utilizator 12:08, 23 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea este de fapt o notificare...
Scrieti cam asa:
Catre, Asociatia de proprietari...
Subsemnatul .... , proprietar al apartamentuluinr...., situat in (adresa exacta), va informez prin prezenta ca in perioada...., intentionez sa-mi renovez locuinta.
Ma angajez sa respect programul de liniste (daca aveti cunostinta de orele de liniste), precum si curatenia pe spatiile comune.

Data.... , Semnatura .......................

Notificarea o faceti in dublu ex., o inregistrati la sediul asociatiei.

Succes!
Multumesc din suflet...o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere reparare acoperis bloc! gici gici Buna sear.As dori si eu un exemplu de model cerere pentru reparare acoperis bloc.Imi trebuie la asociatie.Nu ideea de inceput al cererii ci continutul cum sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am achizitionat un apartament. toate frumoase ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, De curand am achizitionat un apartament. Toate frumoase pana am inceput renovarile. Problema este urmatoarea, la fiecare zgomot ne trezim cu ... (vezi toată discuția)
Cadru legal ptr orele de liniste stabilite prin hotarea agap DanielH DanielH Buna ziua, Urmeaza sa-mi renovez/amenajez in totalitate apartamentul proaspat achizitionat si tocmai am aflat astazi de la administratorul blocului cum ca ... (vezi toată discuția)