avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... MODEL DE CERERE REPARARE ACOPERIS BLOC!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

MODEL DE CERERE REPARARE ACOPERIS BLOC!

Buna sear.As dori si eu un exemplu de model cerere pentru reparare acoperis bloc.Imi trebuie la asociatie.Nu ideea de inceput al cererii ci continutul cum sa il formulez..Astept raspuns.Va multumesc ,o seara buna!
Cel mai recent răspuns: danieldemysan , utilizator 16:38, 30 Martie 2019
Dle Presedinte,

Subsemnata XY, proprietar al apart. Z, sc. ..., et. .... din cadrul Asoc de propr, str. .......nr ......bl....., va aduc la cunostinta ca in urma ploilor recente s-au produs infiltratii de apa care au condus la daune ce au constat in degradarea zugravelii tavanului si peretelui in camera X (bucatarie, baie, etc.) precum si afectarea unor obiecte de mobilier, imbracaminte si aparatura electronica si electrocasnica.
(descrierea daunelor ramane la aprecierea dvs.)

In vederea verificarii daunelor mai sus mentionate va invit sa le constatati impreuna cu membrii comitetului executiv in orice moment de la data prezentei notificari.

Avand in vedere prevederile art. 3 lit. c), art. 30 alin. (1) lit d) si art. 34 alin. (1) din Legea nr 20/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, va rog sa verificati hidroizolatia terasei blocului si sa luati masuri urgente pentru repararea acesteia in vederea evitarii producerii de daune viitoare.

Data .....

Dlui Presedinte al AP .....

L230/2007
Art. 3
In sensul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarele semnificatii:
c) proprietate comuna - toate partile dintr-un condominiu care nu sunt apartamente sau spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta;

Art. 30
(1) Comitetul executiv, reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari, are urmatoarele atributii:
d) reglementeaza folosirea, intretinerea, repararea, inlocuirea si modificarea partilor proprietatii comune, inclusiv cu privire la consumurile aferente proprietatii comune;

Art. 34
(1) Administrarea, intretinerea, investitiile si reparatiile asupra proprietatii comune sunt in sarcina asociatiei de proprietari.
Multumesc frumos pentru raspuns! O zi buna!
Buna ziua..as dori si eu va rog un model de cerere pt renovarea apartamentului specificand ca o sa respect orele de liniste...as vrea sa o fac pt ca am intampinat deja mici probleme cu vecinii(toti batrani),nefiind in ora de liniste racaiam un perete si mi a vebit la usa sa numai fac galagie..am auzit ulterior ca se practica chemarea politiei chiar daca nu este in orele de liniste...presedintele m a sfatuit sa fac o cerere sa o am ca dovada in caz ca mi cheama politia...multumesc frumos..o zi buna
Dle Presedinte

Subsemnata bla bla proprietar al ap x , sc y, bloc z, prin prezenta va instiintez ca in perioada zz1.ll1.2018-zz2.ll2.2018 se vor desfasura activitati de renovare ale apartamentului ce vor consta in lucrari de zugraveli, vopsitorie, inlocuire/reparare instalatie electrica/sanitara, montare gresie/faianta, cu respectarea orelor de liniste prevazute in L61/1991.
Va rog sa instiintati proprietarii prin afisare la avizier cu privire la activitatile de renovare.

Cu stima,
Numele/prenumele
semnatura

Data .....

Dlui Presedinte al AP .....

Faceti instiintarea in 2 ex. si luati nr de inregistrare.
As dori si eu un exemplu de model de cerere pentru reparare acoperis bloc care sa fie in conformitate cu Legea 196/2018 .
Cui sa adresez cererea in conditiile in care asociatia de proprietari nu are nici presedinte si nici cenzor, are doar un administrator care spune ca el indeplineste functia de presedinte.
Administratorul spune ca nu are baza legala pentru a colecta bani de la proprietari in vederea reconstructiei acoperisului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
danieldemysan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere tip Luiza MD Luiza MD Buna ziua..as dori,va rog,un model de cerere pt renovarea apartamentului,cu specificatia ca voi respecta orele de liniste..as vrwa sa fac aceasta cerere pt ca ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu terasa blocului andreiu85 andreiu85 Buna seara, Doresc sa stiu cum pot proceda la problema care o mentionez mai jos vis-a-vis de cei care administreaza blocul(firma este administrata de catre ... (vezi toată discuția)
Rugamine LucianSandu LucianSandu Buna seara...daca ma poate ajuta cineva cu un sfat..o parere... Mi a venit un plic acasa de la judecatorie in care se specifica ca asociatia de ... (vezi toată discuția)